Beogradska umetnička škola za dizajn i nove medije

"Odličan umetnik je najvrednije blago nacije." Ludwig van Beethoven

Beogradsku umetničku školu za dizajn i nove medije upisuju polaznici iz Srbije, ali i celog Regiona. Nastavni plan i program, fond časova i obrazovne profile definisalo je Ministarstvo prosvete Republike Srbije, a u skladu sa zakonom, po završenoj srednjoj školi, moguće je konkurisati na sve umetničke, ali i druge fakultete. Kao privatna škola za umetnost i dizajn, pruža najbolje uslove, mentorski rad, profesore sa najvišom kvalifikacijom i međunardnom umetničkom reputacijom. Učenici tokom školovanja imaju bogat praktičan i izlagački rad, čime grade svoju umetničku biografiju.

Odabir srednje škole je važan životni izbor. Zainteresovani za nove oblike komuniciranja, kreativno mišljenje, umetnost, dizajn, osmišljavnje i kreiranje stvarnosti, kritičko mišljenje i preispitivanje realnosti, pomeranje granica, upoznavanje sa znanjima, istorijom i teorijom umetnosti, dizajna, ali i praktična znanja, veštine, ovladavanje novim tehnologijama...

Beogradska umetnička škola za dizajn i nove medije je srednja škola, koja traje četiri godine i nudi četiri obrazovna profila:

Kontakt